„Po mom sjećanju, ima nekih desetak godina ili nešto malo manje kako koristim vaše usluge. Smatram da je odnos profesionalan, prijatan, opuštajući i poštujete zakazane termine. Nemam zamjerki. Zadovoljna sam rezultatima vašeg rada. I moj sin je vaš klijent i zadovoljan je. Nadam se da ćemo i u budućnosti imati lijepu saradnju!“ D.D.

„Hvala na javljanju, uživam u osmijehu naravno. Zubi su super. Pozdrav svima vama u ordinaciji!“ I.R.

„Moja drugarica je radila kod vas crikonijum krunice, kao i moja sestra prije par godina i obje su prezadovoljne i nemaju nikakve probleme. Vaše radove sam isto tako gledala na stranicama vašim i zato sam odlučila da ću baš kod vas da uljepšam svoj osmijeh!“ Z.C.

„Sve pohvale za vašu i moju saradnju, imam osjećaj da ste mi kao najrođeniji. Dobrodošlica, rad sa hirurgom, doktorima, za ocjenu je 100, ne za 10. Nadam se da ćemo privesti kraju ovaj moj veliki projekat, koji je malo prolongiran zbog korone. Sve najbolje vam želim u budućem radu!“ DŽ.R.

„Jel sve u redu kada mene ništa ne boli nakon intervencije i ugradnje implantata. Ništa strašno kako sam očekivala i čula razne priče da će biti!“ S.B.

„Hvala za ljubaznost i sve što te napravili za mene i moje osmijeh!“ H.M.

„Sinoć sam doputovala, sve ok….osim vremena. Još jednom se zahvaljujem na svemu svima vama, puno vas pozdravljam i kako doktor kaže bez stresa!“ S.H.

„Ovo nema ni u Engleskoj! Osvojili ste me svojom ljubaznošću, stručnošću te vedrim i pozitivnim duhom!“ M.S.

„Ovakav pristup, način komunikacije od prvog kontakta pa do kraja intervencije, stručnost i uigranost tima, viđao sam samo u Americi!“ M.H.

„Za moj novi osmijeh zaslužan je dr Mudrinić. Tu je tim iskusnih stručnjaka kao i vrhunska tehnologija koju koriste. Oni imaju rješenje za sve vas, završićete sve na jednom mjestu od snimanja zuba i kompletne rtg dijagnostike do ugradnje implantata do krunica!“ M.K.