Da li znate da kod nas možete napraviti pojedinačno snimanje zuba, ortopan i 3D snimanje kompletne vilice i cefalometrija? A da snimak dobijete odmah, bez naručivanja i čekanja!

Postoji mnogo metoda pomoću kojih možemo riješiti probleme sa vašim zubima. Prvi korak podrazumijeva da nas kontaktirate i zakažete Vaš termin za besplatan pregled i konsultacije sa nekim od naših doktora. A da bi imali potpunu sliku Vašeg trenutnog stanja u ustima i napravili detaljan plan i korake u izradi novog osmijeha, potrebni su nam rtg snimci, zavisno od vrste tretmana koji se radi. Prilikom prvog pregleda i konslutacija kod nas u ordinaciji, za potunu dijagnostiku nam je neophodan ortopan snimak zuba i vilica. Na osnovu njega doktori imaju jasnu sliku stanja u ustima pacijenta. Dok nam je  3D snimak  neophodan kada pacijenti žele da ugradjuju implante. Na osnovu 3D snimka vilica naši doktori vide da li postoje uslovi za ugradnju i na koje pozicije je moguće ugraditi implante.

Pozovite nas i rezervišite svoj termin.  A naši doktori će napraviti detaljan pregled, uraditi potrebna rtg snimanja, zatim predložiti najbolje rješenje i biti vam podrška na putu do novog i zdravog osmijeha!

Naši kontakt telefoni su: 052/231-333 ili 066/371-371.

Naša adresa je: Vuka Karadžića 20, Prijedor!