Odlazak kod stomatologa za većinu ljudi predstavalja neprijatno iskustvo, strah i zabrinutost. Zbog toga se taj odlazak odlaže dugo vremena.  Uzroci toga posežu iz ranijeg perioda, kada nije bilo anestezije, kada stomatolozi nisu imali vremena i razumijevanja da se posvete razgovoru sa pacijentom

  • Za nas je jako važno da se naši pacijenti osjećaju kao kod kuće. Pacijenti nam sa povjerenjem iznose svoje želje, strahove i teškoće koje su ih sputavale da imaju srećniji i ispunjeniji život. Upravo to ukazano povjerenje za nas predstavlja veliku odgovornost i motiv da ga opravdamo i obogatimo njihov život sa novim i sjajnim osmijehom.

„Po mom sjećanju ima desetak godina ili nešto manje od kako kako koristim vaše usluge. Smatram da je vaš odnos profesionalan, prijatan, opuštajuči i poštujete zakazane termine. Zadovoljna sam  rezultatima vašeg rada. I moj sin je vaš klijent i zadovoljan je. Nadam se da ćemo i ubuduće imati lijepu saradnju.“ D.D.

Svakodnevno svjedočimo  transformacijama i promjenama.

  • Svaki pacijent je poseban, svaka situacija i stanje u ustima je posebno  i zahtijeva individualan pristup. Od prvog pregleda i konsultacija, do momenta kada se ugradjuju implantati, izradjuju krunice za zube, postavljaju fiksni aparatići za zube ili se rade popravci i liječenja zuba. Svi oni sa sobom nose neku svoju priču. Naš tim doktora  nastoji da pruži sve informacije, detaljno objašnjavajući svaki postupak i proceduru, a sve sa ciljem da ponudimo najbolje rješenje i zadovoljimo i one najzahtijevnije slučajeve.

„Sve pohvale za našu saradnju . Imam osjećaj da ste mi kao najrođeniji . Dobrodošlica, rad sa doktorima, hirurgom za ocjenu 100 a ne 10. Nadam se da ćemo privesti kraju ovaj moj veliki projekat ( zbog korone je malo prolongiran). Sve najbolje želim vam u budućem radu.“ DŽ.R.

  • Osmijeh na licu izraz je zadovoljstva, radosti, prijateljstva, ljubavi. Otvara vrata novim prlikama i uspjesima.  A to naši zadovoljni pacijetni i pokazuju, koračajući kroz život puni samopouzdanja i sa širokim osmijehom koji je nastao u našoj ordinaciji.

„Moja drugarica je radila kod vas te krunice, kao i moja sestra prije par godina i obje su prezadovoljne i nemaju nikakve probleme. Radove sam isto gledala i zato sam se odlučila da ću bas kod vas to raditi. (krunice, izbjeljivanje, čiscenje)“

  • Ponosni smo i zahvalni za povjerenje koje nam naši pacijenti ukazuju više od jedne decenije. Njihovi zadovoljni osmijesi o nama govore mnogo više nego mi sami.

Hvala Vam!